Al-Kisah Nasi Kerabu

Wednesday, October 19, 2005

Semalam bukak pose rumah Haz... Laila L*tt ngan adik dia dua orang pun join sekali... Haz test power masak nasi kerabu for the 1st time... Hasilnya... SUPERBBBB!!!!! Cuma nasik dia je tak kaler biru... kaler ori putih...

Complete set ngan budu, kuah sambal berperisa belacan (wa tak tau la nama dia... hehehe), solok lada, keropok, telur masin, ikan salut tepung, kerisik + ikan tumbuk, sayur-sayuran (daun kaduk, daun kesom, kobis, bunga kantan, serai, taugeh)... Adoilar, sodap... bley bukak gerai kek pasar ramadhan...

Aku kul 5.15 dah mai rumah Haz... Sampai2 tengok Zuk pun ada sana... tengah dok potong sayur... Aittt kata dia tak join kita orang bukak pose... Rupe2nya husband dia eksiden on the way nak fetch dia kat Mard*... isk isk isk... Lama dak dia tunggu tak sampai2... Kita orang dah berbuka baru husband dia mai... Haz siap bungkus nasi kerabu untuk Zuk bawak balik... so dapat ler sama2 merasa... :)

2 comments:

mzana said...

woi! haz masak nasik kerabu tak jemput aku dtg makan pun... cakap dgn haz, aku pun nak makan nasik kerabu dia. nanti bwk opis lepas bulan posa ye. aku nak kaler biru tau. yum yum. sedapnya nasik kerabu. nasi kerabu pasar malam bts tak sodap. sekian.

zana said...

woi! asik tukau template je, kasik update entry la wei...cantik la kau punya template. aku pon nak tukau jugak lah. haha...

Homeylicious Flavours Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino