Go Natural...

Saturday, January 04, 2014

You won't need toner, moisturizer, concealer, foundation or compact powder after using ds, ts & ss... just facial wash will do... less is more... tak percaya? Kena ler cuba sendiri baru tau...

Compare to RM900+ yang akak spend untuk membeli produk SK* yang ternama tu tapi end up produk tu tak sesuai dengan muka... Last2 buang membazir gitu je... Tu cuma facial produk... RM900 tu akak boleh beli 3 set DS, TS & SS yang bukan sahaja produk kecantikan tapi boleh merawat dan repair sel badan dari dalam... sihat dan cantik at the same time... 

Tapi nak buat macam mana... time tu akak terkeliru dengan iklan dorang yang mengelirukan... Iklan tunjuk pompuan muka flawless... Harus tergoda... Tengok... amek ko tak sesuai ngan muka akak ni... Tak apa jadikan pengajaran...

So akak share sini pengalaman akak kot2 ada yang teringin nak mencuba produk DS, TS & SS ni contact akak jangan malu2 jangan segan2 ya...

PM/WHATSAPP 012-2808434
Email azaritas@yahoo.com

2014 Is Finally Here...

Wednesday, January 01, 2014

Semoga 2013 meninggalkan kita dengan penuh pengajaran, pengalaman dan menjadi kita insan yang lebih tabah dan cekap untuk menghadapi sebarang dugaan, cabaran dan rintangan yang mendatang. Jadikanlah ia sebagai panduan untuk menghadapi tahun 2014 dengan penuh rasa kesyukuran.  Bersama-sama la kita berhijrah menjadi yang lebih bagus untuk 2014... Amin...

Sekiranya mencari produk kesihatan dan kecantikan... I tell u about the product...

Sekiranya mencari pendapatan sampingan ... I share with you the marketing plan and how to do it...
Keputusan ditangan anda... Tiada paksaan...

Semua yang berlaku diatas kuasa dan izin Allah... termasuk kerdipan mata kita...

Setiap sesuatu lakukanlah dengan niat ikhlas kerana Allah... InsyaAllah pasti ada ganjarannya...
Amin...

PM/WHATSAPP 012-2808434

Email azaritas@yahoo.com

Fikir Solusi... Buatlah Pilihan Yang Bijak...

Saturday, December 28, 2013


Kita adalah apa yg kita beri pada dunia...
Jangan down dgn kos sara hidup yang mencanak naik...
Marah bulih, tapi jangan berpanjangan...
Bila tersedar terus cari SOLUSI...
Belajar terima dan fokus utk tambah...
Sebab merungut tidak membawa apa apa...
FIKIR SOLUSI... insyaAllah...
 

Sihat... Cantik... Side income... 
Yang mana satu pilihan anda? 

Tamo sihat? Sejujurnya semua orang nak sihat... Bila tubuh kita sihat... Minda kita pun turut sihat dan akan bersikap positif, berdikari, penyayang dan bertanggungjawab... Bila kita sakit... Bukan kita sorang saja yang akan merasa kesakitan... Ia akan turut melibatkan ahli keluarga tersayang dan sahabat andai kita... Semoga kita dalam lindungan Allah s.wt. selalu dan  dijauhkan dari sebarang penyakit yang memudaratkan... Kene jerawat seketul kat muka pun ahkak dah terasa kesakitannya... Bagaimana ler sakitnya dengan mereka2 yang diuji oleh Allah s.w.t. dengan kesakitan yang lagi hebat... Sungguh tabah mereka2 itu... 


Tamo cantik? Perempuan memang tak dapat lari dari kecantikan... Ahkak ni naik jerawat seketul kat tempat spotlight pun dah gusar... Kalau boleh nak cepat2 je dia susut... Tapi bagi ahkak kecantikan dalaman tu lagi penting... Bila dalaman kita sihat dan cantik dengan sendirinya akan terpancar secara luaran...

 
Tamo side income? Berniagalah sekiranya nak menambah pendapatan bagi menaik taraf kehidupan, keluar dari jerat hutang, untuk menambah sedekah... Niat kita yang penting... Berniaga bukanlah untuk mewah, kaya dengan hal duniawi semata... Rezeki Allah maha luas... InsyaAllah dengan usaha pasti ada hasilnya...


Pilihan ditangan anda...
But, why choose if you can have it all... 

Nak ILMU kena cari, gali dan dituntut...
ILMU yang dapat jangan diperam sebaliknya dikongsi bersama...
Mudah-mudahan bermanfaat... InsyaAllah...

Sape2 nak tau lebih lanjut pasal produk atau pelan pemasaran biz kaaching, jangan malu2 jangan segan2... contact ahkak... akak sedia membantu...

PM/WHATSAPP 012-2808434
Percuma tiada bayaran dikenakan...
Sharing is caring...

Fikir-Fikirkanlah...

Friday, December 27, 2013


Salam... Kalau nak mencuba double stemcell contact je akak ok.... :)

Transformasi...

Thursday, December 26, 2013


Mesti orang pelik... Pehal ler ahkak ni... Dr blog masakan tetiba plak kuar posting pasal biz kaachinggg... Hahaha... Ni namo eh transformasi... Akak ni hobi masak... Dah hobi masak tu musti ler suka makan kan... Apa kelas masak lepas tu tak makan... Rugi2...

Akak ni bukannya reti nak diet2 nih... Tapi bila dah makan macam2 terasa ler kemeningkatan berat badan tu kan... Which is not good... :P Nak exercise selalu pun idak ler rajin... Takat jogging setempat 5 minit tu boleh ler lagi... Tapi internally? Our body need help... tu ler pasal orang amek suppliment...

So pencarian suppliment pun dimulakan... Seperti biasa ler tanya pakcik gugel... Suppliment A kena amek macam2 jenis... pagi makan ni... tengahari minum tu... malam makan ni pulak... aiyakkk banyaknya nak kene makan... kena bancuh kena telan... ish ish... Cari lain... suppliment B pulak... ada macam2 jenis... nak kurus amek pil nih... nak vit2 ade pil lain pulak... nak pecah lemak amek yang ni pulak... Alamak kene telan pil ler pulak... Akak ni nak telan panadol pun liat...

Tak ada ke suppliment yang sedap... rasa gula2 ke... mesti best kan... tu angan2 akak tiap2 kali sakit... Esp. batuk... Sbb bila pergi klinik je musti dapat ubat batuk tak sedap tu... Memang tak pernahnya nak makan aih.... Bila batuk dah kong2... Tak leh nak buat apa dah sanggup beli ubat batuk lain yang tekak ni boleh telan...

So kesimpulannya... akak ni nak sihat... sape tak nak sihat kan... Tapi bila suppliment yang kita amek tu... tiap kali nak makan bercinta... Tiap kali nak telan kene tutup idung... Apa kes... Stress ok...


Gugel punya gugel... akak jumpa phytoscience double stemcell nih... Lama dah dengar... Ingatkan produk kecantikan... Sebab duta dia Umie Aida... Rupanya it is more than that... It is a suppliment... Sape2 yang liat nak makan supplement tu makan ler benda alah nih... Supplement lengkap untuk badan anda... anti-aging, uv protection, anti oksidan dan full of vitamins... All in one... 100% dari tumbuhan dan ade sijil halal Jakim...


Tak payah nak bancuh2... Bukak paket tuang bawah lidah je... Dia akan cair sendiri... Macam makan serbuk perasa sugus.... Mcm makan gula2... :P Lagi satu suppliment ni tak go through sistem penghadaman... no need to be filtered by our kidneys... It directly goes into your blood stream... So badan dapat kesan serta merta... Perubahan dapat dikesan dari paket pertama dimakan... Ikut badan masing2lah kan... Suppliment that goes through sistem penghadaman hanya 20% je absorb by body... Suppliment that is consume under your tougue 95%... So mana yang elok? Orang sakit jantung pun ubat diambil letak bawah lidah... sebab nak kesan yang cepat... Same jugak dgn ubat hemopati... Sape2 pernah amek ubat hemopati mesti tau pasal ni...

Kesan lepas amek suppliment ni after 21 days? Katanya double stemcell ni dapat membantu membaiki sel2 dalam badan yang rosak... sel kulit... sel tulang... etc... Badan kita kan ade macam2 sel... For me kesan so far... Rambut dah tak berapa nak gugur... takat 5 helai tu normal ler kan... B4 ni berhelai2... It help to lessen my period pain... Kalau tak tu sakit gila2 every month... This month mild je pain dia... Kulit muka pun dah gebu... pores dah mengecil... :P


Ni testimoni dari kawan ahkak yang dah menggunakan produk ni 2 minggu... Terbukti yang produk ni menyihatkan badan dan mencantikkan wajah secara semula jadi... InsyaAllah dengan izin Allah jua...

I used and I share my result... Mana tau ia boleh membantu u all yang mencari suppliment yang sesuai... Sharing is caring... Nak cuba jangan malu2 jangan segan2... Meh ler contact ahkak... Untuk kawan2 baking ahkak... baking tu baking jugak... Tapi kesihatan kene jaga ya... Suppliment kene amek... Badan kena sihat... Minda cerdas... Jangan pulak sibuk dengan tempahan tapi kesihatan badan diabaikan... Nak2 kalau dah start sakit2 pinggang bila duduk lama2 tu kan... :P

Biz Kaachinggg Lagi...

Sunday, December 22, 2013


Ni nak share bonus statement sepupu saya... ce tengok ce tengok... dia tak de jual barang pun... dia tak de cari orang pun... tapi tiba2 je account masyukkk... yang buat saya tapi dia pulak yang dapat tempias... menarik bukan? Tak buat apa2 dapat dekat RM50... kalau buat? Mesti lagi masyukkk... Cam no tu? Ada caranya... Dengan modal serendah RM270 anda boleh dapat income RM500 sehari tiap2 HARI... Orang dapat bonus hujung/awal tahun... ni dapat bonus hari2... Kelas kak ton... Peluang terbuka untuk anda yang ingin mencari side income seperti saya... Anda buat anda dapat... InsyaAllah jangan berputus asa... Rezeki tu kurniaan Allah... Ia takkan datang bergolek... Kita kene cari dan berusaha... Let's kaachingg with me... Contact akak untuk sesi coaching percuma... 

Kalau aku kaya... hari2 hari raya... muahaha

Biz Kaachinggg...


Hari-hari duit masyukkk... Usaha luar biasa, income luar biasa... Akak baru je mula so ada hari masyukkk ada ari yillekkk... Relaks je... Jangan stress2... Berminat contact akak... Kita buat sama2 wokay!!!

Tish Boyle Buttermilk Chocolate Cake...

Sunday, November 25, 2012

What happened when angin rajin ahkak datang? Baking baking baking... Eat eat eat... Walla wey kek ni sangat sedap ok... Nak plak makan panas2... akan terasa melted chopped choc inside the cake... yummy...

Can you see the melted choc inside the cake? Marvelous... Every time nak makan reheat je balik kek... Then makan tanpa rasa bersalah ya... Oh la la...


Dot dot itam tu chopped choc inside the cake... Dah lama wat kek ni tapi kesedapan dia masih terasa... :P

Banana Cake...

Ahkak teringin makan kek pisang... Gi pasar malam beli sesisir pisang then transformed into the following 2 versions of banana cake... Makan sampai lebam... :P

The most fabulous banana cake... with chopped walnut...




Liya Turns 8...

On 10/09/2012... Happy birthday Kak Ya... Semoga menjadi anak yang solehah dan sentiasa dalam lindungan Allah s.w.t.


Behind the scene pics...

Kek yang masih togel tak berbaju...

Udah cantek berbaju....

Hias ala kadar je... hihihi

Homeylicious Flavours Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino