Apam Blossom...

Saturday, August 14, 2010

Sesaja buat as buah tangan bawak balik kg... At the same time nak merasa cam ne ler rasa apam blossom yang pemes seantero dunia blog nih... :)

With blueberry & strawberry fruit filling...





The verdict gebus & sedap... Taruk filling tu banyak2 lagi sedap...

4 comments:

Aanas said...

Salam Ta,
ko buat apam tu untuk aslina mohd tan ker? waaaahh, best nyer.. kem salam aku kat cikgu as ehh..

buah tangan untuk ana suryana takde ker.. hihi...tak yah banyak2 10 koto pun takpo.. sajer jer kaco ko...

Aanas said...

laa.. aku baca balik ingat as dalam ayat pertama tu salah As.. kecoh aku ekk..

zarina said...

haah memang pemes kat blog ni...p mana2 blog mesti ada

Eiyta Zarieyta S. said...

hahaha... lawak ler ko na...

Homeylicious Flavours Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino